RH Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Model z żywiczna konwersja ,malowanie Francsco Baracca 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 O kurcze, jestem pod wrażeniem bo nie wiedziałem, że robisz w szmatach. I zupełnie dobrze Ci idzie. Śruby rzymskie, eleganckie smigiełko, fiu fiu. Bardzo mi się podoba. Szkoda, że warsztatu nie założyłeś. Masz gdzieś zdjęcia kokpitu? Swoją drogą to kiedy Ty to wszystko robisz, bo ostatnio w galeriach aż się roi od Twoich produkcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Bardzo ładny. Zdjęcia w plenerze fajnie wyglądają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 2 godziny temu, zaruk napisał: O kurcze, jestem pod wrażeniem bo nie wiedziałem, że robisz w szmatach. I zupełnie dobrze Ci idzie. Śruby rzymskie, eleganckie smigiełko, fiu fiu. Bardzo mi się podoba. Szkoda, że warsztatu nie założyłeś. Masz gdzieś zdjęcia kokpitu? Swoją drogą to kiedy Ty to wszystko robisz, bo ostatnio w galeriach aż się roi od Twoich produkcji. Ten model to dorobek z tamtego roku ,i wiele innych po prostu ich nie pokazywałem i dlatego się tego tyle nazbierało ,warsztautu nie pokazuje a tym bardziej nie fotografuje ,bo mi szkoda czasu to tak jak bym drugi model kleił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 A taki z pseudo warsztatem to byl Camel z Academy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts