RH Napisano 24 Lipca 2021 Share Napisano 24 Lipca 2021 Model z żywiczna konwersja ,malowanie Francsco Baracca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Lipca 2021 Share Napisano 24 Lipca 2021 O kurcze, jestem pod wrażeniem bo nie wiedziałem, że robisz w szmatach. I zupełnie dobrze Ci idzie. Śruby rzymskie, eleganckie smigiełko, fiu fiu. Bardzo mi się podoba. Szkoda, że warsztatu nie założyłeś. Masz gdzieś zdjęcia kokpitu? Swoją drogą to kiedy Ty to wszystko robisz, bo ostatnio w galeriach aż się roi od Twoich produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lipca 2021 Share Napisano 24 Lipca 2021 Bardzo ładny. Zdjęcia w plenerze fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Lipca 2021 Autor Share Napisano 24 Lipca 2021 2 godziny temu, zaruk napisał: O kurcze, jestem pod wrażeniem bo nie wiedziałem, że robisz w szmatach. I zupełnie dobrze Ci idzie. Śruby rzymskie, eleganckie smigiełko, fiu fiu. Bardzo mi się podoba. Szkoda, że warsztatu nie założyłeś. Masz gdzieś zdjęcia kokpitu? Swoją drogą to kiedy Ty to wszystko robisz, bo ostatnio w galeriach aż się roi od Twoich produkcji. Ten model to dorobek z tamtego roku ,i wiele innych po prostu ich nie pokazywałem i dlatego się tego tyle nazbierało ,warsztautu nie pokazuje a tym bardziej nie fotografuje ,bo mi szkoda czasu to tak jak bym drugi model kleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Lipca 2021 Autor Share Napisano 24 Lipca 2021 A taki z pseudo warsztatem to byl Camel z Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi