DamianosPL Napisano 25 Lipca 2021 Napisano 25 Lipca 2021 Witam dzisiaj wam prezentuje oto taki rarytasek formy 1969 roku. Nie jestem dobry w opisach dlatego taki krótki moze ktos dopowie za mnie. Nówka sztuka dopiero foliji odpakowałem dla inboxu. 2 Cytuj
jmx62 Napisano 25 Lipca 2021 Napisano 25 Lipca 2021 Szacun dla firmy, 1969 a zestaw jakbyśmy to dzisiaj określili multimedialny. Plastik plus metal Bardzo ciekawy temat a i na pierwszy rzut oka widać dosyć szczegółowo opracowany. Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 25 Lipca 2021 Napisano 25 Lipca 2021 Zestaw bardzo ciekawy i co na to ortodoksi vintage ? Przecież tu jest metal a nie sam plastik a wtedy ponoć tego się nie używało ? Jak widać na przykładzie tego konkretnego stawu dodatki wykonane z metalu (tu sprężyny) były stosowane w zestawie z roku 1969 ! Cytuj
pmroczko Napisano 25 Lipca 2021 Napisano 25 Lipca 2021 Cześć! Po prostu wtedy Japończycy byli mniej więcej w takim miejscu jak Chińczycy dzisiaj - kończyli produkować tanie japońskie G.. a zaczynali produkować najlepsze modele plastykowe na świecie... Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 25 Lipca 2021 Napisano 25 Lipca 2021 2 godziny temu, pmroczko napisał: Cześć! Po prostu wtedy Japończycy byli mniej więcej w takim miejscu jak Chińczycy dzisiaj - kończyli produkować tanie japońskie G.. a zaczynali produkować najlepsze modele plastykowe na świecie... Pozdrawiam Paweł I to jest model VINTAGE i części metalowe ma w zestawie ! Właśnie dlatego jestem za oficjalnym wprowadzeniem waloryzacji blachami fotorawionymi i żywicami bo metalowe dodatki choć zestawowe jednak byly one już stosowane w tak starych zestawach jak ten ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi