DamianosPL Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Witam dzisiaj wam prezentuje oto taki rarytasek formy 1969 roku. Nie jestem dobry w opisach dlatego taki krótki moze ktos dopowie za mnie. Nówka sztuka dopiero foliji odpakowałem dla inboxu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Szacun dla firmy, 1969 a zestaw jakbyśmy to dzisiaj określili multimedialny. Plastik plus metal Bardzo ciekawy temat a i na pierwszy rzut oka widać dosyć szczegółowo opracowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Zestaw bardzo ciekawy i co na to ortodoksi vintage ? Przecież tu jest metal a nie sam plastik a wtedy ponoć tego się nie używało ? Jak widać na przykładzie tego konkretnego stawu dodatki wykonane z metalu (tu sprężyny) były stosowane w zestawie z roku 1969 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Cześć! Po prostu wtedy Japończycy byli mniej więcej w takim miejscu jak Chińczycy dzisiaj - kończyli produkować tanie japońskie G.. a zaczynali produkować najlepsze modele plastykowe na świecie... Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 2 godziny temu, pmroczko napisał: Cześć! Po prostu wtedy Japończycy byli mniej więcej w takim miejscu jak Chińczycy dzisiaj - kończyli produkować tanie japońskie G.. a zaczynali produkować najlepsze modele plastykowe na świecie... Pozdrawiam Paweł I to jest model VINTAGE i części metalowe ma w zestawie ! Właśnie dlatego jestem za oficjalnym wprowadzeniem waloryzacji blachami fotorawionymi i żywicami bo metalowe dodatki choć zestawowe jednak byly one już stosowane w tak starych zestawach jak ten ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi