Nexus Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Z braku sprzętu latającego robię walkaroundy do cywili Pierwsze zdjęcia zrobione bez lampy zanim wymieniłem baterie. Odczuwam pewnego rodzaju więź z tym autem jako, że był to mój pierwszy model zbudowany po długim okresie Muszę przyznać, że Fujimi całkiem całkiem poradziło sobie z odwzorowaniem Lambo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 Tez odczuwam wiez, poniewaz sprzataczka mojego ogrodnika takim sie wozi... "Elegansia" dokumentacja. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 26 Maja 2008 Autor Share Napisano 26 Maja 2008 Paweł, to nawet nie zgaduję czym Ty jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 No super Gallardo to było w katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Nexus ja też takim jeździłem w różnych typu grach Ale piękne autko lecz jak dla mnie to za nowoczesne ja lubuję się w takich YOUNG TIMER-ach Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Ty jeździsz Mr. Green Ma samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 O!! A ja też widziałem ten wózek w Bydgoszczy w Focus Park A małe to takie... w telewizji jak pokazują to wydaje się większy. A prawdziwym Lambo to jest Murcielago, a jeśli jest w wersji LP640 to już wypas na maksa Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Generalnie to Lambo ma małe szanse w ściganiu się z A-10 I takim to samolotem lata zapewne Paweł (po pokoju :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Nexus a gdzie cyknołeś te fotki ? Wnętrze tej galerii wydaje mi się jakieś takie znajome Gdybym miał okazje zobaczyć je na żywo chętnie bym się tam przeszedł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Piękna fura , co ja bym dał zeby poczuć jej moc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Piter, no spóźniłeś się... Lambo stało w Magnolii przez weekend. Pisałem o tym w sobotę, bodajże w wątku o konkursie w Światowidzie. Zdjęcia zrobiłem w niedzielę. Czy jeszcze tam jest - tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi