rtoipmodest Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Zaczynam M1 z Revella. Tak po prawdzie to powracam do zaczętej zabawki. Nie przewiduje wielkich wodotrysków. Będą blaszki Part, gąski Hasegawy i trochę żywicy. Na początek korekta prawego pancerza bocznego. Revell zrobił lustrzane odbicia. Co by było śmieszniej w instrukcji malowania jest pokazany poprawny podział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Hustler - to mi pasuje. Obys go tylko fajnie pobrudzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Jeśli śledzisz 2gi temat o M1A1 to tam pisałem, że to nie będzie ta maszyna. Zbyt oklepana. Tam jest rysinek Berthy. Z brudzeniami na pewno nie przesadzę, a już na pewno nie osmolę lufy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 No to kibicuje. Jutro wolne, zrobie fotki skrzynek i innych bambetli. Również namierze, co to za zestawy CMK do upgrade-u wozów USA z DStorm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Chyba się pospieszyłem z M1. Dziś kupiłem coś co ma większy priorytet. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 6 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2008 T-72 Revell - nie potrzeba do niego żywicznych dupereli, których mam nie za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2008 Dziś znów zmiana nastroju. Zakładam jednak, że skończę Humvee. Wszysko za sprawą tej książki: Strasznie przypadł mi do gustu kamuflowany błorem wóz z 11th ACR. Model będzie połączeniem Hase z Revellem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Dziś znów zmiana nastroju. Zakładam jednak, że skończę Humvee. Smile I po co to wpisywać w temat o Abramsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2008 Dziś znów zmiana nastroju. Zakładam jednak, że skończę Humvee. Smile I po co to wpisywać w temat o Abramsie? Nie rozumiem tego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 No w temat jak rozumiem o Abramsie: Zaczynam M1 z Revella. , w którym nie było up-date'a od czerwca, wrzucasz posta, który sprowadza się generalnie do tego, że kupiłeś książki i skończysz inny model. A po Abramsie ani śladu. pzdr EDIT: O rany, Przyjrzałem się drugiej fotce z bliska i dopiero dojrzałem o co Ci chodziło Zasugerowałem się pierwszą Mea culpa posty do kasacji pozdrawiam! ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Nie ma sprawy. Prace nie pójdą za szybko bo jestem na etapie zbierania dokumentacji. Zobacz ten wątek: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=105400&page=2 Czy ktoś nie majstrował przy tytule tego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Kolejn azmiana koncepcji. Ze strony m163.de: 11ACR Reforger'88 Ciekawe oznakowanie i malowanie, brak durnej wyrzutni granatów dymnych na lufie i fajne obłożenie wieży z nieszczęsną 105ką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Ha! Wreszcie ktoś się zdecydował na wczesnego Abramsa!!!! Super! Uwielbiam wersję M1 Mam takiego jednego głęboko zczajonego w szafie w skali 1/35 (rarytasik) i też mnie coraz bardziej doń ciągnie - nie ma to jak lata 80te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Trudno powiedzieć czy to M1 czy IPM1. Co do lat 80ych, to od kilku lat jest to mój ulubiony okres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Skąd żeś wytrzasną ten kalendarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Kalendarz mojego pomysłu. Foty z DOD. Kosztował mnie 20złych. Jak widać lata 1980-88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 ależ te pojazdy z lat 80 piękne chyba coś takiego se zrobie, może jakiś m113 albo m551 skoro jeszcze nie zacząłem z jakiej strony można by foty Sheridana dorwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 ależ te pojazdy z lat 80 piękne A no Fajnie ten AAV7 w zimowym kamo wygląda... Trzea coś takiego kiedyś zbudować P.S. To mój ostatni (chyba) post w tym roku... A więc Szczęśliwego Nowego Roku 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Sheridana mam na focie z ćwiczeń Ocean Venture (to trzeba wklepać w DOD) - z 82, LVTP-7 z ćwiczeń Cold Winter 88 (Norwegia) Górny rząd: Sea Knight Liban 83, Marine Cold Winter 83, Snajper (Marine) Liban 83 2'gi rząd: Cold Winter 88, Team Spirit 86 (Korea), Floryda 81, 3'ci rząd: F-15 z Kadena AB (pocz lat 80), Hornet poł lat 80, Brim Frost 81 (Alaska) 4'ty rząd 3x Reforger (nie pamiętam lat). Bardzo mnie cieszy, że jeszcze są osoby, które doceniają piękno klasycznych sprzętów Oprócz Abramka, planuje też popełnić dio z ćwiczeń Iron Hammer 88 - Warrior z Challengerem (ten ostatni z fotki). Wszelakiej pomyślności w roku 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi