cayman Napisano 5 Października 2021 Share Napisano 5 Października 2021 6 godzin temu, toled napisał: Aktualizacja - przedni zderzak zamocowany. Klej CA, suszarka i zdrętwiała ręka od 10minut trzymania modelu jednak wygrywają wojnę Tylko ,że nie widzę zderzaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 Bo zapomniałem zrobić zdjęcie W ogóle w Aoshimie to muszą być mózgi. Widzisz w sklepie model, otwierasz, a tam mnóstwo części. To bierzesz, bo zestaw wow. A potem budujesz i zastanawiasz się, czemu do cholery nie wziąłeś tej Tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 4 godziny temu, M.A.V. napisał: widzę że i próby obciążeniowe były To był świetny pomysł jednak. Położyłem butelkę, zapuściłem jeszcze raz klej miejsca, które uważałem za problematyczne i się pięknie całość wyrównała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Października 2021 Autor Share Napisano 6 Października 2021 "Jakoś to będzie ośle, jakoś to będzie" Teraz włączam tryb luzu, żeby się nie spieszyć, powolutku do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 Za ostro na obwolutkach świateł chyba poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Października 2021 Autor Share Napisano 7 Października 2021 49 minut temu, GTiStyle napisał: Za ostro na obwolutkach świateł chyba poszło? Rzeczywiście - wyskoczyłem poza to, co powinno być, a co nie powinno być czarne. Powinno dać radę ściągnąć nadmiar Cleanluxem i pędzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 10 Października 2021 Autor Share Napisano 10 Października 2021 Doszedłem do końca z tym masochistycznym modelem, znaczy, galeria wkrótce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi