cayman Napisano 5 Października 2021 Napisano 5 Października 2021 6 godzin temu, toled napisał: Aktualizacja - przedni zderzak zamocowany. Klej CA, suszarka i zdrętwiała ręka od 10minut trzymania modelu jednak wygrywają wojnę Tylko ,że nie widzę zderzaka... Cytuj
toled Napisano 5 Października 2021 Autor Napisano 5 Października 2021 Bo zapomniałem zrobić zdjęcie W ogóle w Aoshimie to muszą być mózgi. Widzisz w sklepie model, otwierasz, a tam mnóstwo części. To bierzesz, bo zestaw wow. A potem budujesz i zastanawiasz się, czemu do cholery nie wziąłeś tej Tamiyi Cytuj
toled Napisano 5 Października 2021 Autor Napisano 5 Października 2021 4 godziny temu, M.A.V. napisał: widzę że i próby obciążeniowe były To był świetny pomysł jednak. Położyłem butelkę, zapuściłem jeszcze raz klej miejsca, które uważałem za problematyczne i się pięknie całość wyrównała:P Cytuj
toled Napisano 6 Października 2021 Autor Napisano 6 Października 2021 "Jakoś to będzie ośle, jakoś to będzie" Teraz włączam tryb luzu, żeby się nie spieszyć, powolutku do przodu. Cytuj
GTiStyle Napisano 7 Października 2021 Napisano 7 Października 2021 Za ostro na obwolutkach świateł chyba poszło? Cytuj
toled Napisano 7 Października 2021 Autor Napisano 7 Października 2021 49 minut temu, GTiStyle napisał: Za ostro na obwolutkach świateł chyba poszło? Rzeczywiście - wyskoczyłem poza to, co powinno być, a co nie powinno być czarne. Powinno dać radę ściągnąć nadmiar Cleanluxem i pędzelkiem. Cytuj
toled Napisano 10 Października 2021 Autor Napisano 10 Października 2021 Doszedłem do końca z tym masochistycznym modelem, znaczy, galeria wkrótce:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi