robertmodelarz Napisano 17 Sierpnia 2021 Share Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Silverside Bus "Greyhound Lines" GMC PD3701 skala 1/35 nr katalogowy 816 https://www.themodellingnews.com/2021/08/preview-rodens-new-silver-line-gmc.html#more Edytowane 20 Września przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 17 Sierpnia 2021 Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Mimo, że 1/35 i z Rodena... kupię jak się pojawi, bo takich perełek nie ma prawie wcale w skalach 1/24 1/25 etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 Jak kleiłem cywile to mi takiego srebrnego amerykańca brakowało. Nie wiem jaką jakość reprezentuje Rodem, ale do wyboru mamy AMT=tragedia. A skala, to dla mnie nawet zaleta, odkąd przerzuciłem się na 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi