Grigori82 Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Model dosyć problematyczny w budowie kalki tragiczne rozsypujące się na kawałeczki po wyjęciu z wody wszelkie płyny mało co pomagają, oszklenie w moim zestawie zle odlane jakieś dziwne mazy (boczne uchylne okiennice musiałem dorabiać samemu ,bo zestawowe były nie do przyjęcia), po za tym części dosyć dobrze zdetalowane ale z kolei sporo nadlewek. Jednym słowem największe niedociągnięcia tego zestawu to niedbale odlane oszklenie i tragiczne kalki ,gdyby nie to jest to całkiem przyzwoity model oczywiście przy włożeniu sporej ilości wysiłku. Z dodatków : -Blaszki "Eduarda" całe wnętrze -Fotele żywiczne " Quickboost" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Model złożony przykładnie, koła chyba zdziebko rozjechane. To pędzel, prawda? Jak dla mnie zbyt jednolita powierzchnia, widoczny brak preshadingu. Ale w porównaniu z poprzednim - jest lepiej! Plusik za otwartą kabinę! No i przydałoby się odrobinę washa położyć w komorach podwozia. Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 jak na malowanie pędzlem jest Dużo lepiej niż ostatnio - jedyne co mnie trochę dziwi to śnieżnobiałe luki na podwozie (ale nie upieram się - może tak go malowali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 13 godzin temu, M.A.V. napisał: jedyne co mnie trochę dziwi to śnieżnobiałe luki na podwozie (ale nie upieram się - może tak go malowali) Nie wiem, czy tylko ja mam takie odczucia, ale pędzlowanie białym, szczególnie glossem, u mnie równało się rujnowaniu modelu. najgorzej było przy pociskach rakietowych. Zawsze wychodziło mi grubo i nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi