RH Napisano 2 Września 2021 Share Napisano 2 Września 2021 Zakłady Lotnicze RH z KWM opuścił zgrabny samolocik Cessna O-2ASkymaster Model Roden 1:32 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 24 Września 2021 Share Napisano 24 Września 2021 Ciekawe malowanie, czysto i ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grigori82 Napisano 24 Września 2021 Share Napisano 24 Września 2021 No fajnie ci wyszedł przede wsystkim czysto i schludnie, jeszcze jakis czas temu dokładnie takiego samego miałem nabyć, ale do Rodena mam uraz po ostatnim moim modelu z tej firmy, kalki miałem dosłownie rozsypujace sie na kawałeczki a oszklenie niedbale odlane zamazane,jednym słowem bubel, nie wiem jak inne modele od Ukraińcow ale na razie pas z tą firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 No, piękny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi