Gulumik Napisano 31 Maja 2008 Napisano 31 Maja 2008 Przedstawiam takie tam : Hummel 1/72 żywica Euromodel Plus + rożne bambetle Cytuj
tankista17 Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 dobry model DUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻY PLUS za kurzenie Cytuj
Andrzej_LK Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 Wow! bardzo szlachetny model, przy czym z żadnym efektem nie przesadziłeś, co często się zdarza... przyjemnie się ogląda takie cacko. a podstawkę jakąś zrobisz? Cytuj
Pafica Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 O joj jaka pikny czołg!! Arghhhh! Tosz to herezje! Spalić na stosie! A model naprawdę grejts! Super efekty zużycia-nie przesadzone i bardzo realistyczne! A, Andrzeju2-lepiej sprawdż czy to co opisujesz jest czołgiem, wozem bojowym, czy też pojazdem wsparcia piechoty-nie wszystko czołg co ma uzbrojenie.( skręca mnie na dzieciaki i dorosłych mówiących na BRDM`a "Patrzciejaki wielki czołg"") Bo my za takie coś kamieniujemy żywcem Nie, spoko joke! Cytuj
figfan Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 jarek........co ja mam ci powiedziec zaj....hee....zreszta jak zawsze.....pozdrawiam Cytuj
Barcel Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Uwielbam Hummele:D a ten jest po prostu piękny. Tylko camo mi się nie podoba (w sensie wzór a nie wykonanie) Cytuj
Krzychu126 Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Model robi duże wrażenie. Jakby były foty w plenerze to możnaby pomyśleć że to oryginał!!! PS: W pierwszej chwili pomyślałem że ktoś ma wadę wymowy i zamiast "R" mówi "L" i powinno być Hummer Pozdrawiam!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi