robertmodelarz Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 KOTARE MODELS K32001 skala 1/32 Spitfire Mk.Ia (Late) https://www.kotare-models.com/products/k32001-132-spitfire-mkia-late Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Gros ich zespołu to ludzie z Wingnut Wings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 (edytowane) No i świetny temat na start, dobrej wczesnej Złośnicy w tej skali nie ma. Mam nadzieję że będzie też wczesna wersja z dwułopatowym śmigłem. Edytowane 19 Września 2021 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio65 Napisano 22 Września 2021 Share Napisano 22 Września 2021 W dniu 19.09.2021 o 23:06, barszczo napisał: No i świetny temat na start, dobrej wczesnej Złośnicy w tej skali nie ma. Mam nadzieję że będzie też wczesna wersja z dwułopatowym śmigłem. O,oo,ooo !!! Taka wczesna wersja to byłoby super. Tak czy inaczej, biorąc pod uwagę, że gro ekipy to ludzie z WnW - efekt pewnie będzie powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi