figfan Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 model zywiczny s model...do tego robi się sdkfz 11 i całosć na dioramke w górach.juz niedłygo na warsztacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Oooo... Wygląda zacnie... nawet bardzo! Szkoda jedynie, że nie ma fotek z tłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Naprawdę świetny model... Trochę się błyszczy... Postaraj się zrobić fotki w jaśniejszym otoczeniu... A jakbyś jeszcze zrobił jakiś fotomontaż z górskim pejzażem to było by FULL WYPAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Fajna armatka ale bardziej mnie zafascynował model w tle... to Pak 44 L/55 ? Proszę o fotki... A jakiej firmy jest ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Fakt,faktem zdjęcia by się przydały lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 model rewelka ale widzę ze w tle siedzi również ładną 128 jeśli sie nie mylę może i ja pokażesz jakoś bliżej ?? Tak czy inaczej oby sdk ci wyszedł tak samo bo zapowiada sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Armata prima sort ;) ale mimo wszystko ja bym dodał na srebrne elementy śladów żużycia, trochę je potraktował czernią, jakby ślady po smarze zostawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Armata prima sort ;) ale mimo wszystko ja bym dodał na srebrne elementy śladów żużycia, trochę je potraktował czernią, jakby ślady po smarze zostawały i takie były ale kolega zmienił trochę koncepcję....... Paweł weź trochę walnij smugi czarne na te srebrem walące amorki. co do błyszczenia i bardzo dobrze - kto mówi że ma być wszystko matowe i takie brzydkie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi