Kalor Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Hej, Na początku pandemii zainteresowałem się figurkami i zakupiłem kilka do nauki, jak później zrozumiałem były to recasty, nic dziwnego w takiej cenie. Zastanawiam się teraz czy wypada mi się nimi chwalić czy jednak zachować dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 Zachowaj i rób następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 3 godziny temu, Kalor napisał: Na początku pandemii zainteresowałem się figurkami i zakupiłem kilka do nauki, Do nauki najlepsze moim zdaniem figurki Ścibora, ceny przystępne, jakość bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 16 Października 2021 Autor Share Napisano 16 Października 2021 Z tego co próbowałem to duże a małe figurki wymagają trochę innego podejścia i jednak najbardziej jestem zainteresowany 1:10. Także trudno, wykończę to co mam i schowam do piwnicy. W między czasie spróbuję coś legalnego ogarnąć żeby móc się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 19 Października 2021 Autor Share Napisano 19 Października 2021 Ah, znalazłem w końcu stronę Ścibora nie była w pierwszych wynikach i przegapiłem. Mają popiersia i to całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi