Kalor Napisano 16 Października 2021 Napisano 16 Października 2021 Hej, Na początku pandemii zainteresowałem się figurkami i zakupiłem kilka do nauki, jak później zrozumiałem były to recasty, nic dziwnego w takiej cenie. Zastanawiam się teraz czy wypada mi się nimi chwalić czy jednak zachować dla siebie? Cytuj
Marcin M. Napisano 16 Października 2021 Napisano 16 Października 2021 3 godziny temu, Kalor napisał: Na początku pandemii zainteresowałem się figurkami i zakupiłem kilka do nauki, Do nauki najlepsze moim zdaniem figurki Ścibora, ceny przystępne, jakość bardzo dobra. Cytuj
Kalor Napisano 16 Października 2021 Autor Napisano 16 Października 2021 Z tego co próbowałem to duże a małe figurki wymagają trochę innego podejścia i jednak najbardziej jestem zainteresowany 1:10. Także trudno, wykończę to co mam i schowam do piwnicy. W między czasie spróbuję coś legalnego ogarnąć żeby móc się pochwalić. Cytuj
Kalor Napisano 19 Października 2021 Autor Napisano 19 Października 2021 Ah, znalazłem w końcu stronę Ścibora nie była w pierwszych wynikach i przegapiłem. Mają popiersia i to całkiem fajne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi