Merida Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Siema teraz się interesuje samolotami.Głównie II ws znalazłem tutaj kilka model ,Jakie by mi się farby przydały na początek Ok teraz modele skala 1/48 \ 1/72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 6 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2008 A i mam jeszcze Aeograf z dyszom 0.3 nadał by się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Ten SE 5a to stary , prosty model, dobry na naukę szpachlowania i malowania, przy odrobinie wysiłku może fajnie wyglądać, no i cena przystępna, chyba jakieś 15zł. Jak na pierwsze wprawki w pierwszowojennych dwupłatach - to naprawdę OK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Siema teraz się interesuje samolotami.Głównie II ws znalazłem tutaj kilka model ,Jakie by mi się farby przydały na początek Ok teraz modele Staram się coś zrozumieć, ale nie mogę. Przepraszam, człowieku, czy ty znasz pojęcie ortografii, interpuncji, stylistyki? Na modele masz czas, ale żeby zainstalowac Firefox'a czy kupić słownik to juz nie masz czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 a rozumiesz w jakim celu ktoś wrzuca kilka modeli i pyta się który ma następny zrobić? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Fajnie Merida, że już się pojawiają kropki. Znaczy jedna już się pojawiała - szkoda, że nie udało Ci się w 100%, bo po kropkach stawia się spację. Weź sobie po napisaniu posta przeczytaj to co napisałeś na głos i jeżeli to brzmi po ludzku to dopiero wyślij. Poczytaj parę książek, trochę Internetu przejrzyj, jak zrozumiesz jak ma wyglądać poprawnie zbudowane zdanie to napisz coś na forum. Póki co daję Ci pierwsze OSTRZEŻENIE Kolejne takie posty będę bezwzględnie usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi