hamp Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 Witam, prosze o kontakt Kolegę co ma ten model, najlepiej w proszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 1 Listopada 2021 Autor Share Napisano 1 Listopada 2021 Nie chcę kupić, potrzebuję kilku informacji i skany dobrej jakości instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Godzinę temu, hamp napisał: Nie chcę kupić, potrzebuję kilku informacji i skany dobrej jakości instrukcji Takie mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 1 Listopada 2021 Autor Share Napisano 1 Listopada 2021 Dzięki , o to mi chodziło. Ew. spotkał może Ktoś rysunki wieży w skali lub np. rysunki do jej samodzielnego wykonania? Chcę ten pojazd zrobić w 48, z czołgiem nie ma problemu, Flakvierling także dostępny, lampy Notek tez się znajdą. pozostaje kwestia oblachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Cześć! Myślę, że tu możesz się bez problemu wykazać własną inwencją - ci co spawali te wieżę wtedy to też założę się, nie mieli rysunków do tego... Kiedyś rozmawiałem z weteranem przeciwpancernej jednostki SS na froncie wschodnim - on mi mówił, że mieli na podwoziu T34 przeciwpancerną 75-kę obudowaną płytami pancernymi dookoła. Spróbuj na podstawie tego co napisałem zbudować model - będziesz miał coś o zbliżonej dokładności jak model Dragona. Niestety, w wielu przypadkach chcąc zbudować jakiś fajny model jesteśmy skazani na domysły - chyba, że niesamowitym fuksem natrafi się na jakieś zdjęcie albo rysunek. A i tak może to być ciekawa przygoda... Życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł PS. Jak będziesz to budował, to staraj sobie wyobrazić, że jest bardzo zimno, masz do dyspozycji tylko złom i palnik acetylenowy i spieszy ci się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 1 godzinę temu, hamp napisał: Dzięki , o to mi chodziło. Ew. spotkał może Ktoś rysunki wieży w skali lub np. rysunki do jej samodzielnego wykonania? Chcę ten pojazd zrobić w 48, z czołgiem nie ma problemu, Flakvierling także dostępny, lampy Notek tez się znajdą. pozostaje kwestia oblachowania Tu masz trochę fotek gotowego modelu: https://www.mojehobby.pl/products/Flakpanzer-T-34.html A tu oryginał: http://beutepanzer.ru/Beutepanzer/su/t-34/t-34flak/t-34-flak.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Plany są tu: https://www.the-blueprints.com/blueprints/tanks/tanks-f/75559/view/flakpanzer_t-34/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Trochę historii powstania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 1 Listopada 2021 Autor Share Napisano 1 Listopada 2021 Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi