Przemo1CK Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Witam! Przed momentem skończyłem najnowszego Blitza z Tamki. Do tego dodatki z Italeri: field tool workshop... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Po co te liscie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Robiłeś fotki, podczas gdy łańcuch dyndał, przez co wyszedł niewyraźnie. Wykonanie ładne, bo i dużo nie trzeba tu zmieniać. Bardzo porządne malowanie, ładnie naniosłeś Panzergrau. Ciekawe ślady eksploatacji. Jedna uwaga. Ta swastyka jest nieproporcjonalnie mała do całej flagi. Tamiy'owskim modelem jestem zachwycony (kupiłem 3 egzemplarze). Przemo, jak widać ubiegłeś mnie na forum z wystawieniem tego modelu- gdyby nie awaria aerografu, mój afykański Blitz byłby już w piątek.. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Może się czepiam ale czy prezentowany przez ciebie zestaw istniał kiedykolwiek?? Bo poważnie się zastanawiam nad sensownością takiego rozwiązania (zestawu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Ciężko było by coś ustawić na pace żeby w tym czymś zmienić silnik, bo chyba do takich operacji to służy. Poza tym widać papierowość flagi, która jest słabo ułożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Blitz wykonywany po raz tysiąckrotny nie jest specjalnie podniecającą konstrukcją, choćby nawet był z Tamiyi, ale mania zobowiązuje... Natomiast niezaszpachlowane ślady po wypychaczach na deskach skrzyni za kabiną to ....................(uzupełnić samodzielnie). Jak na autora publikacji w poważnym czasopiśmie modelarskim strasznie zaniżyłeś loty. Weź się w garść, chłopie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 Jak na autora publikacji w poważnym czasopiśmie modelarskim strasznie zaniżyłeś loty. Powiedz to mojej żonie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Może się czepiam ale czy prezentowany przez ciebie zestaw istniał kiedykolwiek?? Bo poważnie się zastanawiam nad sensownością takiego rozwiązania (zestawu)... Ciężko było by coś ustawić na pace żeby w tym czymś zmienić silnik, bo chyba do takich operacji to służy Też sie nad tym zastanawialem. Ale warsztaty polowe podążały za wojskami pancernymi, a takie "dzwigi" musiały być jakoś przewożone. I poprostu, prozaicznie mogłybyć tak załadowane na Opla. Innego rozwiązania nie widze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Ale słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Przemo, kiedy będziesz mógł wrzucić Opla Blitza w malowaniu rosyjskim? Tego z "poważnego pisma"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi