Constructor Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 BMW R75 1:35 Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Hej Constructor! Mam ten model i wiem co jest w pudle, ale patrzac na Twojego in-boxa czuje niedosyt... Zapodaj cos wiecej - zdjecia detali, kalek. Napisz co Ci sie podoba, a co nie itd. P. S. Juz sie niecierpliwie na mysl o Twojej relacji z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Marudek sukcesem jest to, że znalazłem chwilę na wrzucenie tego inboxa, ale postaram się poprawić i dać coś więcej i instrukcję zeskanować ale nie obiecuję kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Hmm Italerowski BMW w skali 1/72 zapowiadany na ten rok to chyba nie będzie pomniejszenie tego :>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Tego to ja już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpurgius Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Przemos19: Raczej myślę, że będzie to coś z miękkiego plastiku, jak nowe PAK 40 i ZiS 3 z obsługami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Hmm... może być, ten plastik wcale nie jest najgorszy, farba z niego nie schodzi itp jak przy typowych winylach bądź motocyklach HaT - i to jest największa zaleta figurek Italeri ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Przemos19, jesli to BMW R75 w 1/72 ma byc takie jak Armourfast Hat'a, to nie ma co sobie tym glowy zawracac... Chyba, ze ktos lubi modele skladajace sie z dwoch czesci (z czego motor to jedna, a kierownica to druga czesc ). Jak tylko posiade tajniki odlewow zywicznych i fototrawienia, uruchomie garazową produkcje zestawow motocykli w 1/72 Mam jeszcze kilka nieopatentowanych jak dotad pomyslow, ale to z czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Chyba, ze ktos lubi modele skladajace sie z dwoch czesci (z czego motor to jedna, a kierownica to druga czesc ). Obawiam się, że tak może być... bo będzie to kolejny zestaw przeznaczony do gry strategicznej, jaką sobie italerii wymyśliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Jeśli by tak rzeczywiście było, to bardzo bym się cieszył - bo ja właśnie używam modeli do "gry strategicznej, jaką sobie italerii wymyśliło" ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Nie wiem gdzie wrzucić to tutaj dam. Nowe BMW od MB w 1:35 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4024 Ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 model z mb zapowiada sie wręcz rewelacyjnie...po tylu latach skazani byliśmy na italerke a tutaj ile szczegułów,i cena pewnie tez przestępna....a z tego co widziałem to juz jest do tego zestaw fototrawiony azjatyckiej firmy wiec mówiąc krótko......czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi