myszaty Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Witam , gdyby ktoś nie wiedział co z takowymi począć, zamiast wyrzucać chętnie przygarnę. Potrzebuje ok. 10 - 20 sztuk. Oczywiście pokrywam koszty przesyłki, najlepiej na paczkomat. Mogę się odwdzięczyć jakimiś kalkami z modeli Rodena czy innymi do 72 - ja tylko poloniki, więc część mi zostaje . Pozdrawiam. J.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2021 No.. ej człowieki ! bądźcie eko, recykling i te sprawy, zero waist...czy jak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 Sprawdź Priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 Jakbyś nadal szukał to mam trochę na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 A tak z ciekawości-po jaką cholerę ci one?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi