Constructor Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Jakub Ślęczka a czy ten zestaw, czy żołnierze będa pasowali do tego pojazdu? Mam ruiny Italeri i może bym małą winietkę machną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Jakub Ślęczka a czy ten zestaw, czy żołnierze będa pasowali do tego pojazdu? Mam ruiny Italeri i może bym małą winietkę machną ? Jeśli chcesz połączyć to w całość, to te figurki raczej nie pasują. Masz ruiny Italki, to warto zastanowić się nad scenerią Normandii. Więc figurki w strojach letnich, a nie zimowych jak pokazałem wcześniej. Pozostaje jeszcze pytanie, czy chcesz ich w pozycji bojowej (no wiesz biegną, leżą) czy też może w czasie odpoczynku (siedzą, jedzą, rozmawiają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Jakub Ślęczka a masz coś takiego na oku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 To zależy jaką masz koncepcję dioramy. Osobiście proponowałbym, dołożyć figurki odpoczywających, przechodzących żołnierzy, a nie walczących. fajny i niedrogi jest ten zestaw, poza tym będziesz miał tam troszkę ekwipunku... KLIKNIJ TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 ten zestaw tamiyowy to radził bym sobie darować :] jednak dragonki są dużo zgrabniejsze, a i na alledrogo parę ciekawych żywicznych figurek w marszu się trafia regularnie :] tak samo jak niemiecka broń i wyposażenie na sztuki jak potrzebujesz mg34 do zamontowania na tym twoim cudaku to powiedz "proszę" i prześlij mi adres na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 FAZZY_bez_humoru Jakub Ślęczka, właśnie chodziło mi o taki spokojny klimacik, zwłaszcza, że w zestawie Italerki jest ławeczka. Co do wykonania figurek przez Tamiyę to widzę, że nie są złe, a na moje potrzeby na dzień dzisiejszy wystarczające Pamiętajcie, że po 15 latach przerwy, zaczynam tak jakby od nowa kleic modele, dla mnie takie figurki i tak są czymś wielkim, bo kiedy zaczynałem kleić to nie było mowy o takim wyborze Samo kupienie modeli Tamiyi jest dla mnei czymś wielkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Pytanie: czy ktoś z was już próbował zamontować ten stelarz od wyrzutni na kadłubie tankietki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 OK na dzień dzisiejszy tyle zrobiłem. Co do ramy wyrzutni to nie jestem pewien... Będę jeszcze drugą wersję ramy sam robił od podstaw ale kiedy to nie wiem, bo mam tyle projektów na biurku, ze bania mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Chyba to źle przykleiłeś ca w dłoń i przyklej tak jak jest na pudełku jak troche pokombinujesz to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 TomaszDudek no właśnie nie bardzo... nie pasuje tak jak na pudełku. powalili tą ramę jak nie wiem. Te części wpasowałem na "oko", nawet nie wiem do czego one są... Dziwnie to wygląda, ale spoko niech tak zostanie. Model zapowiadał się dobrze, ale najpierw gąski okazały się do D--- a teraz ta rama jest źle wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi