jakub476 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Daawno mnie tu nie było. Wbrew pozorom jeszcze sporo do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 W październiku 2008 skończyłem tylne lampy, potem w czerwcu 2009 popsułem koła. I do dziś stała na półce. Jedno szpiegowskie zdjęcie... Jak trochę nad nią popracuje, będą normalne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2010 Przez półtora roku stania Integra dostała odprysku. xD Odmalowałem tył dodałem tło pod znaczek, pomalowałem dokładkę. Jutro powinny być kolejne postępy przy niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2010 Możliwe, że jeszcze dziś skończę lusterka i lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 W lampach to folia aluminiowa czy farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2010 Folia chrom od KA Models. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Niestety folia w kilku miejscach odstaje przez co szpeci efekt końcowy... Lepszy byłby Alclad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 Niestety folia w kilku miejscach odstaje przez co szpeci efekt końcowy...Lepszy byłby Alclad. Zobaczę najwyżej, ją zerwę i pomaluje, a tymczasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Fajnie fajnie tylko jak dla mnie ten lakier taki trochę nie za bardzo jest ale to kwestia gustów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 A to po kiego wała tutaj ... ? Źle nie wygląda ale ciut za grube moim zdaniem, przynajmniej zaokrągliłbyś krawędzie bo teraz to chyba mały, skośnooki człowieczek ciosał to siekierą... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Skończone lampy dodane kilka nitów... Integra ma to do siebie, że zawsze na focie wygląda gorzej. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Dla mnie bomba Żółte lampy są jak najbardziej JDM czyli na plus Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Jesteś pewien tych felg wydaje mi się że bardziej coś pięcio ramiennego by pasowało, ale jak uważasz. Poza tym świetny model i profesjonalne fotki czekam na zakończenie budowy Nie chciał byś może dołączyć z jakimś modelem do projektu TUNING może być nawet rozpoczęty warsztat wystarczy poprosić o przeniesienie go. Ps. Co to za model w twoim podpisie ten na końcu taki zniszczony? Ty go zrobiłeś bo bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2010 To Toyota Corolla AE86 Levin, moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2010 Cuuud, prawie skończona, jutro dokończę podwozie, zamówię wycieraczki abera i muszę przemyśleć malowanie ramek szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Cudo,nie byłem do tych felg przekonany,ale na tych zdjęciach wyglądają supcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Super ten model wygląda na tych felach jednak, fajny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Faktycznie, ramki szyb do delikatnej poprawki. Ale i tak modelik bajka. Gratuluję ukończenia modelu, bo znając Ciebie to baaardzo duże święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Znalazłem zaległe zdjęcia pt. "On się błyszczy" Aktualnie czekam na nowe szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Wygląda nieźle Czyżby szykowała się stylowa dioramka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Odgrzebałem ten temat i wziąłem się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2010 Mam nadzieje na galerię w tym roku. PS Żeby nie było, ta wlepa na zderzaku jest tymczasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi