awiatik Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Świąteczno-noworoczny projekt z .....kwarantanną w tle. Skoro jestem uziemiony na tyle dni i mam tyle wolnego czasu, to postanowiłem wziąć na warsztat ten model. Ten samolocik jest jednym z tych, które chce się mieć w zbiorach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Bardzo dobrze Cię rozumiem i bardzo dobry ruch. Z czego naciągi? Ja właśnie kończę 10 dzień izolacji. Na szczęście był tylko katar i 5 bezsennych nocy, ale to chyba efekt wcześniejszego zaszczepienia. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2021 U mnie niestety test wykazał że trafiło mnie. Objawów jako takich nie miałem. No cóż, zaszczepienie pomogło, ale i uśpiło czujność w sprawie objawów. Do 2 stycznia pauza. A wracając do tematu: naciągi będą od AK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 3 Września 2022 Autor Share Napisano 3 Września 2022 Po bardzo długiej przerwie wracam do tego tematu. Miło być szybko, al wyszło jak zawsze. Ale już czas nadszedł aby dokończyć to maleństwo. Tak to wygląda na dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 3 Września 2022 Share Napisano 3 Września 2022 Szkoda, że taki mały. Ale chętnie popatrzę. Rozumiem, że izolacja covidowa już zakończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 3 Września 2022 Autor Share Napisano 3 Września 2022 Tak, już bardzo dawno. A teraz nadszedł czas na kończenie warsztatów wielu. Na początek ten szkrab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 3 Września 2022 Share Napisano 3 Września 2022 (edytowane) Fajnie, rób Pan swoje. Ja może tez coś niedługo wrzucę - pocieszymy się aeroplanami. Edytowane 3 Września 2022 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 20 Września 2022 Autor Share Napisano 20 Września 2022 Powoli do końca zmierzam z tym aeroplanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Jaka to żyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 20 Września 2022 Autor Share Napisano 20 Września 2022 4 godziny temu, zaruk napisał: Jaka to żyłka? Naciągi miały być od AK, ale po przeprowadzce gdzieś się podziały i musiałem wziąć żyłkę: 0,08 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi