awiatik Napisano 25 Grudnia 2021 Napisano 25 Grudnia 2021 Świąteczno-noworoczny projekt z .....kwarantanną w tle. Skoro jestem uziemiony na tyle dni i mam tyle wolnego czasu, to postanowiłem wziąć na warsztat ten model. Ten samolocik jest jednym z tych, które chce się mieć w zbiorach. 2 Cytuj
Lipstein Napisano 25 Grudnia 2021 Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Bardzo dobrze Cię rozumiem i bardzo dobry ruch. Z czego naciągi? Ja właśnie kończę 10 dzień izolacji. Na szczęście był tylko katar i 5 bezsennych nocy, ale to chyba efekt wcześniejszego zaszczepienia. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Lipstein Cytuj
awiatik Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Napisano 25 Grudnia 2021 U mnie niestety test wykazał że trafiło mnie. Objawów jako takich nie miałem. No cóż, zaszczepienie pomogło, ale i uśpiło czujność w sprawie objawów. Do 2 stycznia pauza. A wracając do tematu: naciągi będą od AK. Cytuj
awiatik Napisano 3 Września 2022 Autor Napisano 3 Września 2022 Po bardzo długiej przerwie wracam do tego tematu. Miło być szybko, al wyszło jak zawsze. Ale już czas nadszedł aby dokończyć to maleństwo. Tak to wygląda na dzisiaj 1 Cytuj
zaruk Napisano 3 Września 2022 Napisano 3 Września 2022 Szkoda, że taki mały. Ale chętnie popatrzę. Rozumiem, że izolacja covidowa już zakończona? Cytuj
awiatik Napisano 3 Września 2022 Autor Napisano 3 Września 2022 Tak, już bardzo dawno. A teraz nadszedł czas na kończenie warsztatów wielu. Na początek ten szkrab. Cytuj
zaruk Napisano 3 Września 2022 Napisano 3 Września 2022 (edytowane) Fajnie, rób Pan swoje. Ja może tez coś niedługo wrzucę - pocieszymy się aeroplanami. Edytowane 3 Września 2022 przez zaruk Cytuj
awiatik Napisano 20 Września 2022 Autor Napisano 20 Września 2022 Powoli do końca zmierzam z tym aeroplanem. Cytuj
awiatik Napisano 20 Września 2022 Autor Napisano 20 Września 2022 4 godziny temu, zaruk napisał: Jaka to żyłka? Naciągi miały być od AK, ale po przeprowadzce gdzieś się podziały i musiałem wziąć żyłkę: 0,08 mm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi