Thomson9 Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Witam! Ostatnimi czasy w ręce wpadł mi taki potworek: Model bardzo przyjemnie i bez większych trudności się składa. Jedyna wada to brak radia... Opinie i komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 A niby co tu komentować ? Czy czekasz na komentarze w stylu: "fajnie się zapowiada" "szczęka mi opadła" "siadam w pierwszym rzędzie" itd Zacznij coś przerabiać, dodawać od siebie, malować. Na razie to kupa szarego plastiku. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Dość ciekawy zestaw, w dodatku rzadko spotykany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 Proszę Cię bardzo coś odemnie Radio może niedoskonałe ale lepsze to niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Fajnie się zapowiada, siadam w pierwszym rzędzie i czekam na postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 Model kleję juz od dłuższego czasu, więc żeby przyśpieszyc relację Model gotowy do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Fajnie wygląda Możesz powiedzieć co to za firma?? Bo domyślam się że skala 1:35. Pozdrawiam i czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 Firma to dragon, model 6314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 No widać że coś kombinujesz. A te szpary między podłogą a burtami zostaną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 więc żeby przyśpieszyc relację Very Happy Nikomu się nie spieszy, działaj, wklejaj jak najwięcej, opisuj szczegółowo. Będzie zabawa z wnętrzem ! powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Takie pytanko, ten plakat tam wykonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Producenci papieru ściernego pozdrawiają. Ostrzegam że wszystkie niedoróbki wylezą spod farby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Takie pytanko, ten plakat tam wykonałeś Wydrkukowałem, zgniotłem i ułorzyłem Model czeka jeszcze na obróbkę papierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Masz już przewidziane jakieś kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 Tak Dwubarwne, dół w dunkelgelb a góra na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Tak Dwubarwne, dół w dunkelgelb a góra na biało Sajens-fikszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 Nie, model oparty na faktach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Masz rację Thomson'ie. Zimowy Nashorn wygląda bardzo ładnie. Czekam na realizację planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Aha, zimowy, nie załapałem sensu. :> Myślałem, że dasz do połowy w piaskowym, a resztę w białym... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Myślałem, że dasz do połowy w piaskowym, a resztę w białym... :> Dokładnie A wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Zapowiada się ciekawe malowanko i fajne obicia i błotko itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Mam juz koncepcje na dioramke Ale jak na razie model czeka na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Mam juz koncepcje na dioramke A możesz ja nam przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Mogę, nshorn będzie jechał przez drogę. Po lewej stronie będzie pole, po prawej drzewo i płotek. Do tego dojdą jakies figurki zimowych wojaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Witam! Mam mały problem z malowaniem. tzn wiem że nashorny były bazowo malowane na dunkelgelb ,a następnie na górną część pojazdu nakładano biały wash. Interesuje mnie jaką to metodą robiono i jak można to odzwierciedlić na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi