Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Stary model z początków zabawy... Co sądzicie? Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Bikernytzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Mi się podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Fajny! Ale napisz co to za zestaw i jeszcze parę innych szczegółów typu jak się sklejało, jakieś miłe/niemiłe wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 sam model sam się sklejał jak to fujimi , kalki chyba z airfix starego jakiś złom miałem, klejony z10lat temu, podwieszenie z hasegawy aircraft weapons X72-1, gdzieś upatrzyłem tak skonfigurowanego na zdj i tak ulepiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi