Marcin_B Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Witam Pierwsze moje śmigło 1:35, Revell Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Marcin_B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Albo mi się wydaje, albo oszklenie w tym modelu pasuje do reszty elementów kadłuba jak kwiatek do kożucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Ładna podstawka - to pierwsza rzecz, która mi się tak w oczy rzuciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Jak będziesz jeszcze próbował fotografować model na jakimś tle (a warto, bo fajne efekty się osiąga - jak Twój Bell w górach) postaraj się oświetlić go tak, aby dobrze zgrywał się z otoczeniem. Na Twoich zdjęciach drugi plan jest rozświetlony, a sam wiatrak zacieniony. Tworzy to sztucznie wyglądający kontrast. Odrobina dobrze ustawionego światła wiele tu może poprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_B Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 Godzinę temu, mandrivecs napisał: Albo mi się wydaje, albo oszklenie w tym modelu pasuje do reszty elementów kadłuba jak kwiatek do kożucha. Cały model był tragicznie spasowany. Wszędzie ładowałem szpachel. "kwiatek do kożucha" - delikatnie napisane Dzięki Podstawka z elektrotrawy, rośliny z papieru. I jakiś polnych roślin, ale nie pamiętam jakich. Dzięki za uwagi odnośnie fotek. Model wykonany już dawno. Zwrócę na to uwagę przy następnych sesjach (zapodam jeszcze parę prac... wdzięczy będę za uwagi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi