orzechu500 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Mała prevka layoutu i dodatków. PS przykurzyłem maszynę zgodnie z sugestiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) 16 minutes ago, bulik58 said: Moglbys zrobic fotki z gory , bo wydaje sie iz gora wiezy jest czysta. Jest czysta, nie zdecydowałem jeszcze jak ją okurzę, to jak już będę miał całą kompozycję. Pozatym światło na tych fotkach strasznie przekłamuje, aktualnie nie mam nic lepszego... Edytowane 29 Stycznia 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Drobny progres, wysieje jeszcze trawkę i fajrant na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Wystarczy na dziś. Owocna dniówa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 Dosadzilem trochę roślinności, kępek trawy, wrzuciłem jakieś gałązki które muszę jeszcze smyrnąć farbami. Lewy narożnik podstawki niezagospodarowany - pierwotnie miał tam stanac słup elektryczny, teraz próbnie zmontowałem murek który może się idealnym wyjaśnieniem skąd na czołgu i nieopodal są cegły i pustaki. Muszę to jeszcze przemyśleć. Oprócz tego mam amunicję, skrzynki na nią, butelki wody- zajmę się tym jak dotrą wszystkie farby i wydruki 3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Jest naprawdę nieźle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 1 Lutego 2022 Autor Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 12 minutes ago, bulik58 said: Czesto widziany element w Syri to slupy energetyczne , drewniane, betonowe , metalowe . Wszystkie 3 robi miniart lub kolego Przemek Tak jest. Czekam na dostawę izolatorów, nitów, łbów śrub i może coś z tego wymodzę. Betonowe lub stalowe. oglądałem drewniane z miniarta i takie sobie, trzebaby włożyć w nie dużo serca Edytowane 1 Lutego 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 5 Lutego 2022 Autor Share Napisano 5 Lutego 2022 On 2/1/2022 at 9:37 PM, bulik58 said: W drewniane tak, ale betonowe lub te stalowe to bym sie nie zgodzil . Moze dlatego iz ich nie widziales zlozonych. Nie pomyliłem się, tak wygląda faktura betonowego odlewu wg Miniart. Trochę miłości ,szpachlowki i może coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 5 Lutego 2022 Autor Share Napisano 5 Lutego 2022 Chyba trochę lepiej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Super . Podstawka też zapowiada się dobrze :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi