MarekModelarz82 Posted January 28 Share Posted January 28 Cześć, zamieszczam kilka zdjęć z mojego ostatniego projektu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted January 28 Share Posted January 28 8 minut temu, MarekModelarz82 napisał: Cześć, zamieszczam kilka zdjęć z mojego ostatniego projektu. Fajny projekt lecz zamiesciles go w nieodpowiednim dziale , powinien byc w: Statki, Okrety a znalazl sie w Pojazdy wojskowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted January 28 Share Posted January 28 Popros Admina o przeniesienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekModelarz82 Posted January 28 Author Share Posted January 28 Fakt, sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted January 29 Share Posted January 29 Z racji tego, że mam kilkanaście modeli okrętów, z kartonu, ale zawsze to okręt, więc napiszę tak: model fajny, ale za grube maszty, za wielkie flagsztoki, brak olinowania i pomalowany dość jednolicie. Bez żadnego cieniowania pokładu, nadbudówek. Oczywiście, Bismarck był młodym okręt jak zatonął, ale dechy na pokładzie, drobnicę, łodzie można by dopracować. Pomyśl o tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekModelarz82 Posted January 29 Author Share Posted January 29 Wiem, okręt jest mały ale dopracuję go. Tutaj pierwszy raz zrobiłem wasch i z tego względu jakiś postęp u mnie jest w klejeniu. Trochę go nie widać, ale był zrobiony. Model firmy Revell. Robiłem z pudła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted January 30 Share Posted January 30 20 godzin temu, MarekModelarz82 napisał: Model firmy Revell. Robiłem z pudła. To nie jest skala 1/700, tylko 1/1200 i to coś tylko przypomina Bismarcka... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted January 31 Share Posted January 31 W dniu 30.01.2022 o 12:21, taltos1 napisał: To nie jest skala 1/700, tylko 1/1200 i to coś tylko przypomina Bismarcka... dokładnie poza tym komuś kto projektował te flagsztoki powinno się nimi oczy wydłubać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekModelarz82 Posted February 2 Author Share Posted February 2 fakt, pomyliłem skalę. Wezmę go znowu na warsztat w celu dopracowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted February 2 Share Posted February 2 19 minut temu, MarekModelarz82 napisał: Wezmę go znowu na warsztat w celu dopracowania. A nie lepiej kupić jakąś 1/700 i zbudować model, który będzie wyglądał jak Bismarck, a nie jak coś, co tylko z grubsza go przypomina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekModelarz82 Posted February 2 Author Share Posted February 2 Poprawię go. Robię równolegle inny statek. Efekty zaprezentuję po skończeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts