MarekModelarz82 Napisano 28 Stycznia 2022 Share Napisano 28 Stycznia 2022 Cześć, zamieszczam kilka zdjęć z mojego ostatniego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Stycznia 2022 Share Napisano 28 Stycznia 2022 Popros Admina o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekModelarz82 Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2022 Fakt, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Z racji tego, że mam kilkanaście modeli okrętów, z kartonu, ale zawsze to okręt, więc napiszę tak: model fajny, ale za grube maszty, za wielkie flagsztoki, brak olinowania i pomalowany dość jednolicie. Bez żadnego cieniowania pokładu, nadbudówek. Oczywiście, Bismarck był młodym okręt jak zatonął, ale dechy na pokładzie, drobnicę, łodzie można by dopracować. Pomyśl o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekModelarz82 Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Wiem, okręt jest mały ale dopracuję go. Tutaj pierwszy raz zrobiłem wasch i z tego względu jakiś postęp u mnie jest w klejeniu. Trochę go nie widać, ale był zrobiony. Model firmy Revell. Robiłem z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 20 godzin temu, MarekModelarz82 napisał: Model firmy Revell. Robiłem z pudła. To nie jest skala 1/700, tylko 1/1200 i to coś tylko przypomina Bismarcka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 W dniu 30.01.2022 o 12:21, taltos1 napisał: To nie jest skala 1/700, tylko 1/1200 i to coś tylko przypomina Bismarcka... dokładnie poza tym komuś kto projektował te flagsztoki powinno się nimi oczy wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekModelarz82 Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 fakt, pomyliłem skalę. Wezmę go znowu na warsztat w celu dopracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 19 minut temu, MarekModelarz82 napisał: Wezmę go znowu na warsztat w celu dopracowania. A nie lepiej kupić jakąś 1/700 i zbudować model, który będzie wyglądał jak Bismarck, a nie jak coś, co tylko z grubsza go przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekModelarz82 Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 Poprawię go. Robię równolegle inny statek. Efekty zaprezentuję po skończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi