koksik750 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 (edytowane) W związku iż Mazda Rx-7 jest w 90% skończona ( czeka na nowy lakier do felg ) postanowiłem zabrać się za model, przy którym nie będę wykonywał żadnych modyfikacji. Dodge Charger SRT8. Otwierana maska, bagażnik i drzwi typu "lambo doors". No i oczywiście jak to przystało na amerykańca - wielkie felgi. Pudełko: Mam zamiar pomalować go w ten sposób: Zastanawiam się tylko nad odcieniem białego: 1. Biała perła 2. Biały 3. "Brudny biały" czyli Racing White Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 2. Biały Odpada... 1. Biała perła Średnio... 3. "Brudny biały" czyli Racing White TO JEST TO!!!! Czekam niecierpliwie na postępy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Daj białą perłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 BIAŁA PERŁA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 A jak wygląda Racing White?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Perełka xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 (edytowane) A jak wygląda Racing White?? Brudny biały to taki kremowy biały, bardzo bardzo jasny kremowy. Albo lepszy przykład to coś starego białego - biały poprostu troszkę żółknie i już nie jest czysto biały. Na amerykańskich torach wyścigowych można spotkać auta w takim kolorze. Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Ja stawiam na to 3. "Brudny biały" czyli Racing White Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 To ja też na Racing White. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Taki kolorek, jak na ostanim zdjęciu. U mnie na ekranie wygląda mniej biało niż na przedostanim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 Karoseria gotowa do bezbarwnego. Kolory - biała i czarna perła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 No ładny wozik... ciekawy efekt z tą czarna łeską, robiona poprzez naklejenie w odpowiedni sposób taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Już cleara nie mogę się doczekać Genialna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Oby tak dalej pięknie to będzie wyglądało i czekam na FINISH Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Pięknie, ale wydaje mi się, że koło tej "łezki" jest malutki babol, w postaci czarnej farby na białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi