myszaty Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Witajcie, ktoś używa takiego sprzętu? Warto pchać się w używkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogi Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Witaj mam taki aero badger 200 NH ,z dolnym zbiornikiem , prosty w obsłudze łatwy w czyszczeniu , wady popękała mi obudowa aluminiowa , nie ma to wpływu na psikanie , musiałem wymienić dyszę bo pękła - od tego że mi się zapchała i przepychałem ją , części są dostępne , jeśli cena niska nie jest zapuszczony to polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszaty Posted January 31, 2022 Author Share Posted January 31, 2022 Przepraszam za zamieszanie, teraz doczytałem że to single action, więc raczej odpuszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A2 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Badger jest bardzo bardzo delikatny, łatwo rozepchać dyszę iglicą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts