myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Witajcie, ktoś używa takiego sprzętu? Warto pchać się w używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Witaj mam taki aero badger 200 NH ,z dolnym zbiornikiem , prosty w obsłudze łatwy w czyszczeniu , wady popękała mi obudowa aluminiowa , nie ma to wpływu na psikanie , musiałem wymienić dyszę bo pękła - od tego że mi się zapchała i przepychałem ją , części są dostępne , jeśli cena niska nie jest zapuszczony to polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2022 Przepraszam za zamieszanie, teraz doczytałem że to single action, więc raczej odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4A2 Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Badger jest bardzo bardzo delikatny, łatwo rozepchać dyszę iglicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi