kowal76 Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Model skończony. Pierwszy model w tym roku :). Parę niedociągnięć jest niestety. Na koniec miałem problem z umieszczeniem dyszy w kadłubie i doklejeniem podwozia, ale jakoś się udało. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Bardzo ładna galeria bardzo ładnego modelu. Kibicowałem od samego początku i się doczekałem fajnego efektu końcowego :). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Jak to? Maszyna hamerykanska a czerwone gwiazdy ma na kicie? To tak w ramach rozluźnienia. A sam model jak najbardziej na TAK Jednak jest do czego się doczepić. Te paski "TriColori" na nosie nie bardzo siadły tzn. z lewej strony zachodzą na pas przeciwodblaskowy a z prawej nie dochodzą do pasa. Ale to drobny minusik, reszta super. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts