kowal76 Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Model skończony. Pierwszy model w tym roku :). Parę niedociągnięć jest niestety. Na koniec miałem problem z umieszczeniem dyszy w kadłubie i doklejeniem podwozia, ale jakoś się udało. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 28 Lutego 2022 Share Napisano 28 Lutego 2022 Bardzo ładna galeria bardzo ładnego modelu. Kibicowałem od samego początku i się doczekałem fajnego efektu końcowego :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Jak to? Maszyna hamerykanska a czerwone gwiazdy ma na kicie? To tak w ramach rozluźnienia. A sam model jak najbardziej na TAK Jednak jest do czego się doczepić. Te paski "TriColori" na nosie nie bardzo siadły tzn. z lewej strony zachodzą na pas przeciwodblaskowy a z prawej nie dochodzą do pasa. Ale to drobny minusik, reszta super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi