Adamo722 Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 No cóż zacząłem przed obecną wojną. Jak w tytule ISU-152 i T-35. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 Ładne - mnie się szczególnie ten ISU-152 podoba. Poziom detalu już niektórym by dla 1:35 wystarczył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Marca 2022 Share Napisano 5 Marca 2022 Całe gąsienice na srebrno to średni pomysł. W ISU dociśnij liny holownicze do pancerza. Fajnie że w malowaniu 13 pas-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 5 Marca 2022 Share Napisano 5 Marca 2022 ISU ładnie pomalowane, wrzuć na jakąś winietkę i gąski się skamufluja z otoczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Marca 2022 Autor Share Napisano 5 Marca 2022 11 godzin temu, zyziek napisał: ISU ładnie pomalowane, wrzuć na jakąś winietkę i gąski się skamufluja z otoczeniem Akurat tutaj lewy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Marca 2022 Autor Share Napisano 5 Marca 2022 (edytowane) 12 godzin temu, Michal_G napisał: Całe gąsienice na srebrno to średni pomysł. W ISU dociśnij liny holownicze do pancerza. Fajnie że w malowaniu 13 pas-u. Nie są na srebrno to metalic Grey Tamki tylko chyba za mocne światło dalem Srebrne są zęby. Edytowane 5 Marca 2022 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi