gizmo1986 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Witam, model ma być tylko poligonem testowym do przetestowania mojego nowego Pashe Model to Italeri 1/35 , szybki i łatwy model , lecz sie nie przykładałem zbytnio, model jest prosto z pudełka, ma pełno niedorobień Niektore rzeczy jeszcze poprawie a jak narazie jest nie oszlifowanym diamentem Za niedługo następne fotki. P.S Układ jezdny nieoszlifowany i nie przyklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Jak z pudełka to zwrócę tylko uwagę na za dużą szczelinę miedzy wieżą a kadłubem no i "lewitujące" fartuchy. Warto byłoby to poprawić bo razi przeokropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Jak z pudełka to zwrócę tylko uwagę na za dużą szczelinę miedzy wieżą a kadłubem no i "lewitujące" fartuchy. Warto byłoby to poprawić bo razi przeokropnie. Dzięki za uwagi, Z wieżą to się zobaczy, a co do fartuchów to sugerowałem się tym: Na eksponatach muzealnych jest to samo, też chciałem zrobić jak mówisz, w instrukcji jest to samo, ale spojrzałem na zdjęcia archiwalne i zdjecia innych modeli i ekrany troche odstają. edit: Niżej się już nie da bo inaczej wieży niezałoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Eeeee... nie o to mi chodziło, może mało precyzyjnie się wyraziłem. Chodzi o to, że z jednej strony nie mają na czym wisieć. Każdy fartuch wsiał na dwóch zaczepach, a poszczególne fartuchy nachodziły na siebie na tych zaczepach. Przepraszam, że pozwoliłem sobie przerobić Twoje zdjęcie, ale zaznaczyłem o co mi chodzi. Za dużo obciąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 Eeeee... nie o to mi chodziło, może mało precyzyjnie się wyraziłem. Chodzi o to, że z jednej strony nie mają na czym wisieć.Każdy fartuch wsiał na dwóch zaczepach, a poszczególne fartuchy nachodziły na siebie na tych zaczepach. Przepraszam, że pozwoliłem sobie przerobić Twoje zdjęcie, ale zaznaczyłem o co mi chodzi. Za dużo obciąłeś. Hmm obciąłem tak jak były podziały ekranów, no cóż trudno, mój błąd, ja tam z niemieckiej pancerki to zielony jestem Wkurze się to je wywale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 A nie prościej z blachy popuszkowej przyciąć? A co z tymi farfoclami na bandażach kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Powiedz mi bo jak sie nie myle to "gąski" są tam gumowe. Czy są one wogóle używalne czy lepiej wymienić?? Zastanawiałem sie nad kupnem tego modelu ze wzdlędu na cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Model możesz śmiało kupić, fajnie się kleji, a koła są nie oszlifowane, napisałem wcześniej, a co do ekranów z puszki, niewiem czy ta blacha nie będzie za cienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 "gąski" są tam gumowe. Tak gąski są gumowe. Czy są one wogóle używalne czy lepiej wymienić?? To zależy, jak fartuchy mają być całe to można je założyć. Zastanawiałem sie nad kupnem tego modelu ze wzdlędu na cene. Model nie jest drobi ok. 70zł. Model jest dość prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Fartuchy z puszek wychadzą przednio, wiem bo sam takowe robię od lat. Grubość będzie bardzo dobra. To te zestawowe są za grube. Tu mały przykład z mojego warsztatu. A gumy Italeri które udają gąsienice można od razu do śmietnika wsadzić. Straszne szkaradztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Obawiam się, że odwróciłeś część z włazami kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi