mandrivecs Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 Czołem, mam pytanie: Toro Model wydało arkusze kalkomanii dla pojazdów Universal Carrier w polskiej służbie. Poradźcie proszę jaki zestaw / zestawy byłby najbardziej odpowiedni do budowy polskiego wozu. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 3 minuty temu, mandrivecs napisał: Universal Carrier Oo! To i była wersja "lotnicza" tego transportera? Człowiek uczy się całe życie Delikatnie podpowiem, że my "lotnicy" nie bardzo podpowiemy w temacie. proponuję rozpuścić wici w dziale "pancernym" Obstawiam, że "traktorzyści" pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Marca 2022 Autor Share Napisano 23 Marca 2022 Mój błąd... Proszę administratora do przeniesienia do działu z pancerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi