Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zdania w temacie tabliczki są podzielone. Mi się bardzo podoba taka tabliczka. Wygląda jak kawałek pancernej blachy idealnie pasującej do pojazdów pancernych.

Pozdrawiam.

Andrzej.

Napisano

Jak dla mnie tabliczka w sam raz, dodatkowe kolory to pstrokacizna... :super:

Sam "uskok" może i jest znakiem rozpoznawczym, ale kompozycyjnie to trochę lipa bo staje się on częścią pracy, a nie częscią podstawki... 

Sam model podoba się  :piwo: 

Napisano
W dniu 12.05.2022 o 07:05, Endrju napisał:

Zdania w temacie tabliczki są podzielone. Mi się bardzo podoba taka tabliczka. Wygląda jak kawałek pancernej blachy idealnie pasującej do pojazdów pancernych.

Pozdrawiam.

Andrzej.

Dzięki - ano nie dogodzi się wszystkim - i w sumie dobrze 🙂

W dniu 12.05.2022 o 07:12, Dorotka napisał:

Jak dla mnie tabliczka w sam raz, dodatkowe kolory to pstrokacizna... :super:

Sam "uskok" może i jest znakiem rozpoznawczym, ale kompozycyjnie to trochę lipa bo staje się on częścią pracy, a nie częscią podstawki... 

Sam model podoba się  :piwo: 

Czasmi te uskoki, też już mnie męczą - przy Mazie będzie prościej - przy kolejnym zobaczymy, może obuduję balsą.

Tak czy siak koniec. Model zaliczył debiut w Bytomiu ze stratą dwóch anten 😄

• Like 1
Napisano
29 minut temu, Przemek Przybulewski napisał:

Model zaliczył debiut w Bytomiu ze stratą dwóch anten 😄

Zaliczył był jakiegoś krasnala, czy tylko otarł się był? 😎

Napisano
6 minut temu, Rafał B napisał:

Zaliczył był jakiegoś krasnala, czy tylko otarł się był? 😎

Wystawiłem w kategorii winiety Master - bo tak kazali - a tam sroga konkurencyja była. Niektóre nawet bym pod dioramy podciągnął, nie wiem jak sędziowie na to patrzą.

Wyróżnienie dostałem za F-16.