Endrju Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 Zdania w temacie tabliczki są podzielone. Mi się bardzo podoba taka tabliczka. Wygląda jak kawałek pancernej blachy idealnie pasującej do pojazdów pancernych. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 Jak dla mnie tabliczka w sam raz, dodatkowe kolory to pstrokacizna... Sam "uskok" może i jest znakiem rozpoznawczym, ale kompozycyjnie to trochę lipa bo staje się on częścią pracy, a nie częscią podstawki... Sam model podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Maja 2022 Autor Share Napisano 18 Maja 2022 W dniu 12.05.2022 o 07:05, Endrju napisał: Zdania w temacie tabliczki są podzielone. Mi się bardzo podoba taka tabliczka. Wygląda jak kawałek pancernej blachy idealnie pasującej do pojazdów pancernych. Pozdrawiam. Andrzej. Dzięki - ano nie dogodzi się wszystkim - i w sumie dobrze W dniu 12.05.2022 o 07:12, Dorotka napisał: Jak dla mnie tabliczka w sam raz, dodatkowe kolory to pstrokacizna... Sam "uskok" może i jest znakiem rozpoznawczym, ale kompozycyjnie to trochę lipa bo staje się on częścią pracy, a nie częscią podstawki... Sam model podoba się Czasmi te uskoki, też już mnie męczą - przy Mazie będzie prościej - przy kolejnym zobaczymy, może obuduję balsą. Tak czy siak koniec. Model zaliczył debiut w Bytomiu ze stratą dwóch anten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 29 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Model zaliczył debiut w Bytomiu ze stratą dwóch anten Zaliczył był jakiegoś krasnala, czy tylko otarł się był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Maja 2022 Autor Share Napisano 18 Maja 2022 6 minut temu, Rafał B napisał: Zaliczył był jakiegoś krasnala, czy tylko otarł się był? Wystawiłem w kategorii winiety Master - bo tak kazali - a tam sroga konkurencyja była. Niektóre nawet bym pod dioramy podciągnął, nie wiem jak sędziowie na to patrzą. Wyróżnienie dostałem za F-16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Godzinę temu, Przemek Przybulewski napisał: Wyróżnienie dostałem za F-16. Zatem gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Maja 2022 Autor Share Napisano 18 Maja 2022 W malowaniu agresor, szaro niebieska z silnikiem i kupą uzbrojenia na podstawce 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Porównanie powierzchni F-16 i C1 pozwala wnioskować, że jak Ci się chce to umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi