Jamat Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 Witam. Przedstawiam Wam małą dioramę z Tortoisem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 Tak z ciekawości - ten kolos doczekał się choć kilku egzemplarzy, czy nigdy nie zszedł z deski kreślarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 26 Marca 2022 Autor Share Napisano 26 Marca 2022 Powstało kilka prototypów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Marca 2022 Share Napisano 26 Marca 2022 Bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Marca 2022 Share Napisano 28 Marca 2022 Fajna dioramka. Model też mi się podoba. Szukałem warsztatu ale nie znalazłem. Za krótko go szukałem czy nie było go? W dniu 26.03.2022 o 20:51, mandrivecs napisał: Tak z ciekawości - ten kolos doczekał się choć kilku egzemplarzy, czy nigdy nie zszedł z deski kreślarskiej? Przynajmniej jeden uchował się w Bovington. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi