Adrian800 Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Zaczynam dłubać tym razem w gipsie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 całkiem nieźle to wychodzi wg mnie dwie rzeczy do lekkiego skorygowania: - dachówka wyszła zbyt blisko kolorystycznie do cegieł - warstwy cegieł mimo wszystko powinny być w miarę jednolitej wysokości a tu widać warstwy które są 2x cieńsze niż reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Dach będzie jeszcze miał wash plus dodatkowy kolor a co do cegieł no cóż będę ratował się roślinnością. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Adrian800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Bardzo ładnie. 4 godziny temu, M.A.V. napisał: - warstwy cegieł mimo wszystko powinny być w miarę jednolitej wysokości a tu widać warstwy które są 2x cieńsze niż reszta Mogli łatać, czym akurat mieli pod ręką. Zostawiłbym. Ale mech nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Fajna dacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Mnie się podoba. Odrobina patyny, zacieków i zieleni i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) Doszli wojowie i poprawiłem trochę dach został mi jeszcze bluszcz , klamka w szopie , przykurzyć mundury i buty Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez Adrian800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Kwietnia 2022 Share Napisano 21 Kwietnia 2022 Fajna dioramka. Generalnie podobają mi się deski na szopie ale myślę, że kolor dachu powinien się odróżniać od koloru ścian ze względu na inna ekspozycję na słońce i wodę. Co do różnej wysokości cegieł to nawet we współczesnych czasach nie ma w 100 % jednolitych standardów nawet w jednym kraju a kolor cegły i dachówki może być zbliżony jeśli jest wykonywany z tego samego rodzaju gliny. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi