_OldMan_ Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Model modelem, warsztat warsztatem, ale zdjęcia robisz tragiczne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 26 minut temu, _OldMan_ napisał: Model modelem, warsztat warsztatem, ale zdjęcia robisz tragiczne . Przepraszam za jakość, zdjęcia są spontaniczne, robione komórką. Galeria mam nadzieję będzie ładnie zrobiona w foto budce, profesjonalnym aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 4 minuty temu, robertmodelarz napisał: Przepraszam za jakość, zdjęcia są spontaniczne, robione komórką. Galeria mam nadzieję będzie ładnie zrobiona w foto budce, profesjonalnym aparatem. No to nie zdziw się jak wszystkie babole i uwagi zobaczysz w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) 8 minut temu, robertmodelarz napisał: Przepraszam za jakość, zdjęcia są spontaniczne, robione komórką. Galeria mam nadzieję będzie ładnie zrobiona w foto budce, profesjonalnym aparatem. Zdjęcie spontaniczne.... Więc chyba można Edytowane 17 Maja 2022 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 2 minuty temu, Dorotka napisał: Zdjęcie spontaniczne.... Więc chyba można Pewnie, że możnaWidzę, super porządek na warsztacie, a model pachnie Leopardem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 21 minut temu, robertmodelarz napisał: Pewnie, że możnaWidzę, super porządek na warsztacie, a model pachnie Leopardem!!!! He, he... Dla mnie to raczej już bajzel 8 minut temu, bulik58 napisał: Co to za stojak jesli moge zapytac i gdzie takowy mozna nabyc DSPIAE Mini Clamp. Dystrybuuje Plastmodel: https://www.plastmodel.pl/56900-dspiae-at-tv-omni-directional-tabletop-vise--imadlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 Fajne to imadło, nie tanie, ale bardzo praktyczne i funkcjonalne. Znacznie bardziej stabilne, niż tania chińska trzecia ręka z lupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 3 minuty temu, robertmodelarz napisał: Fajne to imadło, nie tanie, ale bardzo praktyczne i funkcjonalne. Znacznie bardziej stabilne, niż tania chińska trzecia ręka z lupą. Owszem, trzeba tylko silniejszą sprężynę założyć... Ale generalnie rzecz warta ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Maja 2022 Autor Share Napisano 18 Maja 2022 Posadziłem drzewo (zdjęcie jest podłe): i zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) Dużo tracisz na tak słabych zdjęciach z relacji. Uwierz mi. Bez neutralnego tła i dobrego doświetlenia obok takich zdjęć przechodzi się obojętnie. Edytowane 18 Maja 2022 przez patrykd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi