_OldMan_ Napisano 17 Maja 2022 Napisano 17 Maja 2022 Model modelem, warsztat warsztatem, ale zdjęcia robisz tragiczne . 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 17 Maja 2022 Autor Napisano 17 Maja 2022 26 minut temu, _OldMan_ napisał: Model modelem, warsztat warsztatem, ale zdjęcia robisz tragiczne . Przepraszam za jakość, zdjęcia są spontaniczne, robione komórką. Galeria mam nadzieję będzie ładnie zrobiona w foto budce, profesjonalnym aparatem. Cytuj
_OldMan_ Napisano 17 Maja 2022 Napisano 17 Maja 2022 4 minuty temu, robertmodelarz napisał: Przepraszam za jakość, zdjęcia są spontaniczne, robione komórką. Galeria mam nadzieję będzie ładnie zrobiona w foto budce, profesjonalnym aparatem. No to nie zdziw się jak wszystkie babole i uwagi zobaczysz w galerii. Cytuj
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) 8 minut temu, robertmodelarz napisał: Przepraszam za jakość, zdjęcia są spontaniczne, robione komórką. Galeria mam nadzieję będzie ładnie zrobiona w foto budce, profesjonalnym aparatem. Zdjęcie spontaniczne.... Więc chyba można Edytowane 17 Maja 2022 przez Dorotka 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 17 Maja 2022 Autor Napisano 17 Maja 2022 2 minuty temu, Dorotka napisał: Zdjęcie spontaniczne.... Więc chyba można Pewnie, że możnaWidzę, super porządek na warsztacie, a model pachnie Leopardem!!!! Cytuj
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Napisano 17 Maja 2022 21 minut temu, robertmodelarz napisał: Pewnie, że możnaWidzę, super porządek na warsztacie, a model pachnie Leopardem!!!! He, he... Dla mnie to raczej już bajzel 8 minut temu, bulik58 napisał: Co to za stojak jesli moge zapytac i gdzie takowy mozna nabyc DSPIAE Mini Clamp. Dystrybuuje Plastmodel: https://www.plastmodel.pl/56900-dspiae-at-tv-omni-directional-tabletop-vise--imadlo 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 17 Maja 2022 Autor Napisano 17 Maja 2022 Fajne to imadło, nie tanie, ale bardzo praktyczne i funkcjonalne. Znacznie bardziej stabilne, niż tania chińska trzecia ręka z lupą. Cytuj
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Napisano 17 Maja 2022 3 minuty temu, robertmodelarz napisał: Fajne to imadło, nie tanie, ale bardzo praktyczne i funkcjonalne. Znacznie bardziej stabilne, niż tania chińska trzecia ręka z lupą. Owszem, trzeba tylko silniejszą sprężynę założyć... Ale generalnie rzecz warta ceny. Cytuj
robertmodelarz Napisano 18 Maja 2022 Autor Napisano 18 Maja 2022 Posadziłem drzewo (zdjęcie jest podłe): i zapraszam do galerii: Cytuj
patrykd Napisano 18 Maja 2022 Napisano 18 Maja 2022 (edytowane) Dużo tracisz na tak słabych zdjęciach z relacji. Uwierz mi. Bez neutralnego tła i dobrego doświetlenia obok takich zdjęć przechodzi się obojętnie. Edytowane 18 Maja 2022 przez patrykd 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi