Thalgonis Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Jeden z tych „niezliczonych papierowych” projektów hitlerowskiej armii PS. gąski nie wyszły 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Ciekawy i świetnie wykonany Podoba mi się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 8 minut temu, bulik58 napisał: Model fajny a co z tymi trakami jest , sa to gumowe paski czy pojedyncze traki ? Nie wiem czy to wina zdjecia ale w tym miejscu wyglada jak gdyby gasienica nie weszla dokladnie w kolo. Bo nie weszła To są ogniwa pojedyncze, przy każdym modelu mam z nimi problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Fajnie pomalowany 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Fajne monstrum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBourne Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Jak ze składalnością? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted May 21, 2022 Author Share Posted May 21, 2022 6 godzin temu, StarBourne napisał: Jak ze składalnością? Bardzo dobrze. Wszystko do siebie doskonale pasuje. Dużo części, z których ~80% idzie na działo wewnątrz, którego oczywiście i tak prawie nie widać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Fajny model. Ciekawy ten projekt. Ciekawe co w tej wieży się znajdowało, że ona taka wielka. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted May 25, 2022 Author Share Posted May 25, 2022 A to się znajdowało A raczej „miało się znajdować” - pamiętaj, że to „papierowy” projekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts