Thalgonis Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Jeden z tych „niezliczonych papierowych” projektów hitlerowskiej armii PS. gąski nie wyszły 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Ciekawy i świetnie wykonany Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Maja 2022 Autor Share Napisano 18 Maja 2022 8 minut temu, bulik58 napisał: Model fajny a co z tymi trakami jest , sa to gumowe paski czy pojedyncze traki ? Nie wiem czy to wina zdjecia ale w tym miejscu wyglada jak gdyby gasienica nie weszla dokladnie w kolo. Bo nie weszła To są ogniwa pojedyncze, przy każdym modelu mam z nimi problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Maja 2022 Share Napisano 19 Maja 2022 Fajnie pomalowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Maja 2022 Share Napisano 19 Maja 2022 Fajne monstrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Jak ze składalnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Maja 2022 Autor Share Napisano 21 Maja 2022 6 godzin temu, StarBourne napisał: Jak ze składalnością? Bardzo dobrze. Wszystko do siebie doskonale pasuje. Dużo części, z których ~80% idzie na działo wewnątrz, którego oczywiście i tak prawie nie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 Fajny model. Ciekawy ten projekt. Ciekawe co w tej wieży się znajdowało, że ona taka wielka. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Maja 2022 Autor Share Napisano 25 Maja 2022 A to się znajdowało A raczej „miało się znajdować” - pamiętaj, że to „papierowy” projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi