Lucas HS Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Heja. Wrzucam parę fotek z wycieczki, sorki za jakość tych w środku bunkra - to telefon... Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 1 Lipca 2008 Super Moderator Napisano 1 Lipca 2008 Byłeś w Węgierskiej Górce i nie zaglądnąłeś do mnie Cytuj
Barthass Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Gdzie to działo przeciwlotnicze?? To na zdjęciach to jak dla mnie stara ruska armata przeciw pancerna... Cytuj
Grzegorz Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Gdzie to działo przeciwlotnicze?? To na zdjęciach to jak dla mnie stara ruska armata przeciw pancerna... Ani chybi...stare i ruskie... Ale zdjęcia fajne... Cytuj
Lucas HS Napisano 4 Lipca 2008 Autor Napisano 4 Lipca 2008 Byłeś w Węgierskiej Górce i nie zaglądnąłeś do mnie Myślałem o tym nawet. Ale to była wycieczka zorganizowana. Musiałbyś Ty przyjechać do naszego ośrodka Jak będę gdzieś tam to może wpadnę pooglądać modele Cytuj
FAHR Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 Zis-3, wszystko można o niej powiedzieć ale nie to, że jest przeciwlotnicza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi