Lucas HS Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Heja. Wrzucam parę fotek z wycieczki, sorki za jakość tych w środku bunkra - to telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Lipca 2008 Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2008 Byłeś w Węgierskiej Górce i nie zaglądnąłeś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Gdzie to działo przeciwlotnicze?? To na zdjęciach to jak dla mnie stara ruska armata przeciw pancerna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Gdzie to działo przeciwlotnicze?? To na zdjęciach to jak dla mnie stara ruska armata przeciw pancerna... Ani chybi...stare i ruskie... Ale zdjęcia fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Lipca 2008 Autor Share Napisano 4 Lipca 2008 Byłeś w Węgierskiej Górce i nie zaglądnąłeś do mnie Myślałem o tym nawet. Ale to była wycieczka zorganizowana. Musiałbyś Ty przyjechać do naszego ośrodka Jak będę gdzieś tam to może wpadnę pooglądać modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Zis-3, wszystko można o niej powiedzieć ale nie to, że jest przeciwlotnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi