Paweł216 Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam Jak w temacie Fotki: Jako, że model ma 10 lat to troche czesci wyleciało z ramki: I jeszcze tylni zderzak: Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Troche mało wyostrzone fotki , ale modelik ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Marzenie które kiedyś się będzie musiało spełnić Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Fajny modelik . KRUGER_MAN pewnie znów słabe baterie w aparacie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djla Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 przepraszam za odgrzewanie tak starego kotleta, ale lepsze to niz zakladanie kolejnego tematu. Chcialem spytac czy ten model trafia sie jeszcze na rynku wtornym? Ile moze byc wart? Bardzo mi zalezy na nim i chcialbym go dorwac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Raczej trafia szukaj po allegro i ebay. Ceny nie będą małe od 200zł wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 przepraszam za odgrzewanie tak starego kotleta, ale lepsze to niz zakladanie kolejnego tematu. Chcialem spytac czy ten model trafia sie jeszcze na rynku wtornym? Ile moze byc wart? Bardzo mi zalezy na nim i chcialbym go dorwac:D JarekS chce sprzedac Steyra, to samo auto co ten man, rozni sie tylko przednia siciana, ale nie jestem pewien czy ta od mana nie jest w zestawie. viewtopic.php?t=23561&start=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Musiałbym przejrzeć wypraski, ale wydaje mi się, że tej ścianki z MANa nie ma. Można oczywiście kupić mojego STEYR'a a do tego MAN'a reedycyjnego (czarny z niskim dachem) i model będzie taki sam. Cenowo też wyjdzie podobnie, jak MAN niebieski. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Ew jeżeli toś ci odleje to mogę udostępnić potrzebne tobie elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djla Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 juz zdecydowalem ze kupuje niskiego mana i na niego wrzuce czesci ze steyra, boli mnie tylko ze nie bede mial tak szerokiego przedniego zderzaka jak w tym niebieskim f2000. I tak chcialbym niebieskiego uszczelic na allegro - cena nie gra roli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blend Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 djla czy nie tego szukasz przypadkiem? http://allegro.pl/man-f-2000-italeri-i1354911700.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 djla czy nie tego szukasz przypadkiem? http://allegro.pl/man-f-2000-italeri-i1354911700.html No właśnie -- też to znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djla Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 he to sie nazywa zbieg okolicznosci;p dzieki za cynk, akurat na kompie nie siedzialem bo koncze FH sklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Z ciekawości, czy jest w Tym manie inna opcja z tylnym zderzakiem?? Czy tylko ten ohydny wielki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djla Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 niewiem, wydaje mi sie ze ten wielki, jak i inne oslony miedzyosiowe byly tylko w modelu revela z cysterna german truck, a ten f2000 jest taki zwykly cywil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Skoro jest na forum taki model to może się dogadacie i zrobiłbyś odlew grilla i cześci których potrzebujesz żeby steyra przerobić?? Jeżeli nie potrafisz to któryś z kolegów na pewno by ci pomógł. Taka mała sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 JA mam F2000 german Truck to chętnie użyczę przedniego grilla do odlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Niestety nie chodzi tylko o grill, pozwólcie, że kolega djla sam zadecyduje, gdyż nie macie pełnego obrazu korespondencji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djla Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Dziekuje za checi pomocy, jestem zaskoczony bo jestem tu nowy i od razu taka chec pomocy:) ale poradze sobie, steyr'a kupuje i mana f2000 i powstanie z tego napewno jeden man f2000 wysoki, tyle ze zderzak w nich jest mniejszy niz w tym niebieskim, ale niebieskiego tez bede mial:D Do tego beda kalki na kabine takie jak w f2000 evolution - zamawiam w model work zone wiec jakby ktos tez chcial to mozna razem zamowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi