Thalgonis Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Hejka, to moje drugie podejście do kettena - pierwsze (Das Werk) nieudane, może teraz wyjdzie lepiej Zestaw - jak to u tamki - znakomity jeżeli chodzi o składalność, po prostu „miut” na serce sklejacza plastiku, jak mawiał pewien przesympatyczny miś Przygotowanie do malowania wymaga jednak rozłożenia na częściowe chociaż czynniki pierwsze Malowanie jednak dużo później - tu gdzie teraz jestem nie mogę smrodzić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2022 Malowanie właściwie skończone... Pierwszy raz użyłem farbek Bilmodell - i muszę przyznać, że są świetne. Teraz czas na łosing i brzydzing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Sama machina skończona. Teraz czas na figurasy i podstawkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Tak, to ostatni jej wypust kettenkradowy Scalemates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Lipca 2022 Autor Share Napisano 3 Lipca 2022 Moje pierwsze podejście do figurek. Najpierw psiknąłem czarnym podkładem od Mr.Hobby, a następnie - tylko Z GÓRY - szarym surfacerem. W ten sposób udało się utworzyć cienie tam, gdzie powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 14 minut temu, Thalgonis napisał: Moje pierwsze podejście do figurek. Postaraj się, żeby ci nie wyszły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Lipca 2022 Autor Share Napisano 3 Lipca 2022 Postaram się, ale nie gwarantuję czy się uda ciąg dalszy: Następnie kolorem białym, suchym pędzlem, przetarłem całe powierzchnie dla podkreślenia wszelkich konturów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: Postaram się, ale nie gwarantuję czy się uda ciąg dalszy: Następnie kolorem białym, suchym pędzlem, przetarłem całe powierzchnie dla podkreślenia wszelkich konturów Ciekawie kombinujesz, klucz cieniowania masz, teraz mokra paleta, i budujesz warstwy bazowe, pędzel odpowiedzi potrzebny żeby farbę odpowiednio trzymał, fajnie że się przełamałeś do figurek , po prostu praktyki do tego trzeba duuużo, każda następna figurka jest lepsza, ale warto to obcykać , powodzenia Edytowane 3 Lipca 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Lipca 2022 Autor Share Napisano 7 Lipca 2022 Bezgłowi Jeźdźcy Apokalipsy Teraz najgorsze - mordki... Trzeba tak zrobić żeby nie byli to ani najemnicy z plemienia Komanczów ani Zulusi z afryki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 całkiem nieźle wyszli jak na pierwszy raz dużo lepiej niż moje lasencje co maziałem w czasach covidoizolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Lipca 2022 Autor Share Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) No dobra. Kolej na podstaweczkę Klasycznie: styrodur, balsa, modelarska masa plastyczna, troszkę rzeźbienia w drewnie Na koniec podkład czarny. PS. sorka, że nie pokażę całości, ale nie chcę „spalić” pomysłu Edytowane 8 Lipca 2022 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Lipca 2022 Share Napisano 8 Lipca 2022 2 minuty temu, Thalgonis napisał: PS. sorka, że nie pokarzę całości Ale za co chcesz pokarać całość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Lipca 2022 Autor Share Napisano 8 Lipca 2022 No tak, oczywiście winno być POKAŻĘ To są tzw. naleciałości głupiego internetu... Sorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 Ziemia nabiera kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 I skończył był się Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi